مصرف شحم گاو به جای روغن های موجود در بازار
چهارشنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۰۶ ب.ظ
مصرف شحم گاو به جای روغن های موجود در بازار
تهیه روغن شحم گاو به سه روش👇
👈 روش اول روش معمول بین مردم؛
_ پیه قلوه گاه گاو را درون قابلمه می ریزند تا با حرارت دیدن آب شود.
_ حرارت کم باشد و هر مقدار از پیه که آب شد، در ظرف جدا بریزید
_ زیاد حرارت نبیند چرا که سفت و ماسیده می شود.
👈 روش دوم که ائمه علیهم السلام فرمودند؛
_ ریختن پیه قلوه گاه گاو در ظرفی که مانند زودپز عمل کند.
_ چندین سنگ روی آتش قرار داده تا کاملا داغ شود و آنها را در ظرف قلوه پیه قرار داده و شروع به تکان دادن کنید تا پیه آب شود.
_ اصلا درب ظرف برندارید تا بخار خارج نشود.
_ برای معطر شدن روغن، می توان از «جو» استفاده کرد و یا هل و پیاز به آن اضافه می کنند تا خاصیت آن دوچندان شود.
👈 روش سوم؛
_ غدههای شحم را به خوبی جدا کرده و به خوبی با نمک و سرکه شستشو داده و برای اینکه غدهی احتمالی در شحم مخلوط نشود.
_ شحم را چرخ نمیکنند و درنهایت چزهها دور ریخته میشود و حتماً در دیگ مسی با شعلهی ملایم در عرض ۲۴ ساعت تهیه میشود.
_ نکتهی خیلی مهم عطر عالی آن است که برای هر ۷۰ کیلو روغن شحم نیم کیلو هل أکبر، با سرکوب سنگی کوبیده شده و در دیگ اضافه میشود.✔
۹۷/۰۸/۱۶