طرز تهیه چای آلبالو
جمعه, ۱۸ آبان ۱۳۹۷، ۰۹:۱۱ ب.ظ
مواد لازم:
🔸آلبالوی رسیده بدون دُم: ۲۰۰ گرم
🔸عسل: ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
🔸آب جوش: ۴ لیوان
✅طرز تهیه :
ابتدا آلبالوها را تمیز بشویید و سپس آن ها را با کارد برش دهید و به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان ریخته و همراه عسل میل نمائید.
☘️خواص :
این نوشیدنی اشتها آور است و برای هضم غذا،کاهش غلظت خون و پایین آوردن فشار خون مفید است.
۹۷/۰۸/۱۸