محمد رحیمی مدیسه

  • ۱
  • ۰
تا به حال از هل در مواد غذایی خود استفاده کرده اید؟ اصلا می دانید هل چه طعمی دارد؟ شاید با خود بگویید هل چیست؟ هل که در اغلب موارد به آن ملکه ادویه ها نیز گفته می شود یکی از رایج ترین ادویه هایی است که در خانه هندی ها یافت می شود اما این ادویه در سایر کشورهای جهان نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

دانه های هل طعم گرم و بسیار خوشبویی دارند و همین امر باعث می شود استفاده از آن ها طعم مطبوع، منحصر به فرد و شیرینی را به مواد غذایی یا نوشیدنی ها ببخشد.

این ادویه به طور گسترده ای برای تسکین مشکلات گوارشی و کمک به هضم و بهبود بوی دهان مورد استفاده قرار می گیرد. بیشتر زنان و مردان هندی برای حفظ تازگی بوی دهان خود از هل به جای نعناع استفاده می کنند.

خوب همانطور که می دانید سه نوع هل در بازار به فروش می رسد: هل سبز، هل سیاه و هل ماداگاسکار.

بیشتر دستورات تهیه مواد غذایی از هل سبز استفاده می کنند. به طور کلی این گزینه گران تر از سایر ادویه هاست اما زیاد نگران نباشید شما می توانید از آن به خوبی استفاده کنید. هل یکی از موادی است که مواد شیمیایی گیاهی بسیار قدرتمندی در خود دارد و سرشار از منگنز است. منگنز یکی از مواد معدنی است که به بدن کمک می کند بافت های همبند، استخوان ها و هورمون های جنسی را تشکیل دهد.

این ماده همچنین برای عملکرد طبیعی اعصاب و مغز ضروری است و نقش مهمی در متابولیسم کربوهیدرات ها، متابولیسم چربی، جذب کلسیم و تنظیم سطح قند خون بازی می کند. تنها یک قاشق غذاخوری از هل می توانید ۸۰ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین نماید.

هل واقعا یکی از ادویه های شگفت انگیز پزشکی است و حتی می تواند درمان طبیعی برای سرطان و دیابت باشد. شرط می بندم بعد از خواندن این مقاله هل را برای همیشه در سبد غذایی خود قرار خواهید داد.

ارزش تغذیه ای هل
  • هل متعلق به خانواده زنجبیل هاست.یک قاشق غذاخوری از آن در برگیرنده موارد زیر خواهد بود:
  • ۱۸ کالری
  • ۴ گرم کربوهیدرات
  • ۶ گرم پروتئین
  • ۴ گرم چربی
  • ۶ گرم فیبر
  • ۶ میلی گرم منگنز
  • ۸ میلی گرم آهن
  • ۱۳ میلی گرم منیزیم(۳.۳ درصد از نیاز روزانه بدن)
  • ۴ میلی گرم روی(۲.۷ درصد از نیاز روزانه بدن)
  • ۲۲ میلی گرم کلسیم( ۲.۲ درصد از نیاز روزانه بدن)
  • ۶۵ میلی گرم پتاسیم(۱.۹ درصد از نیاز روزانه بدن)
  • ۱۰ میلی گرم فسفر( ۱ درصد از نیاز روزانه بدن)

عوارض احتمالی و هشدارهایی در مورد هل
هل زمانی که از طریق دهان در مقادیر معمول مصرف می شود می تواند برای بیشتر افراد امن باشد.
عوارض جانبی رایج و خاصی برای این ادویه زمانی که به طور طبیعی مصرف می شود گزارش نشده است. اگر سنگ کیسه صفرا دارید، نباید از هل به عنوان دارو استفاده کنید. دانه های آن ممکن است درد را در این شرایط بدتر کند. امنیت دارویی این ادویه برای زنان باردار و شیرده هنوز مشخص نیست. اگر باردار هستید یا به کودک خود شیر می دهید بهتر است از مقادیر کم هل در مواد غذایی استفاده کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">