روش ساخت «خمیردندان ارگانیک» با استفاده از عسل
چهارشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۵۲ ب.ظ
روش تهیه خمیردندان با عسل
۲ واحد نمک طبیعی (نمک کانی؛ معدنی یا نمک دریا) را با ۵ واحد عسل مخلوط کنید.
اگرچه نمک طبیعی توصیه میشود اما اگر هم آن را نیافتید، به همین نمک موجود در بازار اکتفا کنید.
همین ترکیب پایه، بهعنوان یک خمیردندان کامل قابل استفاده است اما برای بهرهوری بهتر و نیز پاسخگویی به ذائقههای مختلف یا امراض ویژه دهان و دندان میتوانید از آن ترکیب پایه، خمیردندانهای گوناگون با ارزش درمانی متنوع بسازید.
چند نمونه از انواع خمیردندان عسلی
۱ ــ به ترکیب پایه، ۵ــ۳ قطره عصاره نعناع (اسانس نعناع) بیفزایید.
این امر باعث خوشبو کردن دهان، افزایش خاصیت ضدعفونیکنندگی این نوع خمیردندان میشود.
۲ ــ به ترکیب پایه یک واحد دارچین اضافه کنید که این امر باعث استحکام بیشتر لثهها، کاهش بزاق و آبریزی دهان بههنگام خواب میشود.
۳ ــ به ترکیب پایه، سیاهدانه (شونیز) آسیاشده، اضافه کنید که این امر باعث افزایش خاصیت ضدعفونیکنندگی، تسریع درمان آفت (بهویژه آفت سفید) دهان خواهد شد.
۴ ــ به ترکیب پایه، ۵ــ۳ قطره آبلیمو یا لیموعمانی آسیاشده و ۵ــ۳ قطره عصاره نعناع اضافه کنید که این امر احساس خنکی در دهان و کاهش عطش شبانگاهی بهویژه برای افراد گرممزاج، ایجاد حس خوب طعم موهیتو (موخیتو؛ نوشیدنی کوبائی) در دهان، افزایش ضدعفونیکنندگی، استحکام لثه، تسریع در درمان آفت (مخصوصاً آفت قرمز) در دهان میشود.
۵ ــ به ترکیب پایه، ۱ واحد رب انار اضافه کنید که این امر، استحکام لثه، کاهش خونریزی لثهها، تسریع در درمان آفت قرمز، ایجاد حس خنکی و کاهش عطش شبانگاهی را بههمراه خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری تسنیم
۹۷/۰۸/۰۹